Kurs: Projekthantering med Notion

Lärare: Oskar Eklind

  • 15 avsnitt
  • 36min
  • Släpptes augusti 2022
Köp medlemskap

Du kan göra vad du vill i Notion

01:59 | Provavsnitt

Välkommen till en kurs om Notion! Notion är ett projekthanteringsprogram, skrivprogram och en To Do-lista i ett. Luddigt, ja. Spännande, absolut! Din lärare är egenföretagaren och Notion-entusiasten Oskar Eklind.

Spela upp avsnitt

Notion på 93 sekunder

01:32 | Provavsnitt

I det här avsnittet får du en snabb överblick över vad kursen kommer att gå igenom, och med andra ord vad du kommer att lära dig. Allt i från att skapa konto till att installera färdiga mallar. Häng med, nu går det undan.

Spela upp avsnitt

Notion – ett program för alla dina projekt

Effektiv projekthantering kräver ett effektivt projekthanteringsprogram. Notion är kraftfullt verktyg där du kan samla alla dina dokument, projekt, to-do’s och mycket mer. I kursen får du lära dig att komma igång med gratisversionen av Notion. Du får lära dig att skapa sidor, formatera text, arbeta med databaser och mallar.

En digital arbetsplats för dig (och ditt team)

Att anteckna, planera och organisera är förmodligen centrala delar i din arbetsvardag. Med Notion kan du samla allt som rör ditt (och dina kollegors) arbete på en och samma plats. I form av sidor, databaser, listor och mycket mer. Dessutom kan du bygga upp och anpassa allting så att det ser ut och fungerar precis så som du själv vill. Du väljer själv om du vill arbeta i webbläsaren eller appen – du kommer åt allt ditt innehåll oavsett enhet.

Notion är helt enkelt ett smidigt och flexibelt projekthanteringsprogram för egenföretagaren såväl som det stora företaget.

Om kursen Projekthantering med Notion

I den här kursen får du lära dig att komma igång med Notion och förstå hur du kan nyttja programmet i ditt dagliga arbete. Dessutom får du inspiration för att med Notions hjälp öka din produktivitet och förbättra din struktur. Kursen är grundläggande, du behöver alltså inga förkunskaper.

Oskar lär dig:

  • skapa konto och komma igång med ditt workspace
  • skapa sidor för anteckningar, filer, att-göra listor med mer
  • styrkan i slash-kommandot
  • skapa och anpassa databaser
  • installera och anpassa sidmallar

Om Oskar Eklind

Egenföretagaren och konsulten Oskar har använt Notion i många år. För honom är det mer än ett arbetsredskap, det är nästan en passion. Oskar utforskar, testar och experimenterar ständigt i programmet för att lära sig mer. Han har konsumerat mängder av engelska tutorials och är nu lärare i en av de första kurserna om Notion på svenska.

Fler kurser i ämnet

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Digitala verktyg